Scholen

image
KOM IN ACTIE!

Onderwijs is meer dan alleen lesgeven. Het is ook een stukje actie en actievoeren! Hoe mooi is het als kinderen uit jouw klas in actie komen voor hun leeftijdsgenootjes in Rio de Janeiro!

Zij kunnen daadwerkelijk het verschil maken als het gaat om de toekomst van hun leeftijdsgenootjes in Rio!. Daar zijn ze gegarandeerd gemotiveerd voor! Doe je mee?

Dan komt het enthousiasme om daadwerkelijk zelf iets te doen vaak ‘uit het niets’. Wij vinden dat fantastisch om te zien. Er zijn verschillende actie mogelijk, denk aan het verkopen van overheerlijke stroopwafels of het doen van allerlei klusjes. We denken graag met jullie mee!

Kinderen houden wel van actievoeren. En dat vinden wij heel erg leuk. We willen jullie daar graag bij helpen. Een voorbeeld van een actie is het verkopen van stroopwafels.

Stroopwafelactie:

Wat kun je nu beter aan de deur verkopen dan stroopwafels? En voor de heerlijke kwaliteitsstroopwafel van Markus doet niemand de deur dicht. Stroopwafels zijn geen seizoensgebonden product en een stroopwafelactie komt dan ook altijd op het juiste moment. Via de stroopwafel actie calculator kun je berekenen hoeveel pakjes je wilt verkopen. En belangrijker nog, wat de opbrengst is.

Andere acties:

Je kunt ook denken aan andere acties, zoals het houden van een sponsorloop, het verkopen van snoeprollen en het werken met een klusjeskaart.

Wij denken graag met jullie mee over een actie en als het mogelijk is vinden we het leuk om een presentatie op jullie school te geven.

Enthousiast geworden om actie te voeren voor Stichting Jafet? Neem contact op met één van onze bestuursleden via onderstaand formulier.