Vrijwilligers

image
EEN ONVERGETELIJKE ERVARING

Wordt vrijwilliger!

Ben je geraakt door het werk van Janneke en Fernando? Wil je met eigen ogen zien wat zij doen en zelf de handen uit de mouwen steken? Dat kan!

Wil jij ook een deel van je vrije tijd als werkvakantie besteden in Rio de Janeiro? Dan zijn we op zoek naar jou! Vul het aanmeldingsformulier in en mail naar info@jafet.nl. De coördinator werkvakanties neemt daarna contact met je op. Je mag natuurlijk ook eerst mailen of bellen.

aanmeldingsformulier

Als stichting hebben we een aantal voorwaarden en afspraken gemaakt voor onze vrijwilligers. We willen jou graag een onvergetelijke werkvakantie geven. Het is daarom belangrijk om te weten wat we belangrijk vinden. Hieronder vind je meer info over onze voorwaarden.

Als je achttien jaar of ouder bent, meelevend (doop) lid van één van de reformatorische kerken bent, kun je een gesprek aanvragen met de coördinator van de werkvakanties. Verder dien je je akkoord te verklaren met onderstaande bepalingen:

  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. 
  • Vrijwilligers verblijven in Rio de Janeiro in een gastgezin.
  • Bij een bezoek aan Brazilië dient men zich te conformeren aan de daar geldende leef- en gedragsregels, alsmede de kledingvoorschriften. 
  • Stichting Jafet kan niet aansprakelijk worden gesteld ten aanzien van eventuele persoonlijke of materiële schade ten gevolge van de reis naar of het verblijf op een van de werkterreinen.

Wil je meer informatie over een werkvakantie of heb je bepaalde vragen, neem dan contact met ons op.

Mailen: info@jafet.nl

Bellen: 06-10927410