Werkgroepen

image
WERKGROEP JAFET

Urk

Wij zijn een grote groep enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om acties te organiseren voor Stichting Jafet.

Ons hoogtepunt als werkgroep is de jaarlijkse gezinsdag in september op Urk. Het Wilhelminapark op Urk staat dan vol met kramen waar van alles te koop is. Allerlei activiteiten voor groot en klein worden druk bezocht en ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Daarnaast organiseren we verschillende concerten, o.a. het jaarlijkse Oranjeconcert. Ook hebben we verschillende verkoopacties door het jaar heen.

image
WERKGROEP JAFET

Gouda

Maandagavond 23 november 2020 was het zover: de flyer voor de zalmactie van actiecomité Gouda was klaar voor verspreiding! Een zalmactie met “echte” zalmen van Urk, met als doel de ondersteuning van stichting Jafet. “Actiecomité Gouda?” zal u mogelijk zeggen. Dat klopt!

Vanuit Gouda is het initiatief ontstaan om ook in deze regio geld op te halen voor stichting Jafet en om de stichting meer naamsbekendheid te geven. Graag willen wij, vier jonge meiden, op deze manier proberen om de evangelisatie en andere werkzaamheden onder de kinderen in Rio de Janeiro te bevorderen. We bidden of God Janneke Hulst, haar gezin en alle werkzaamheden vanuit zowel Rio als Nederland wil zegenen. Hartelijke groet, Anneke Dubbeld, Annemieke Hooglander, Dianne Terlouw en Annebeth de Vreugd.