Wat een bijzondere (warme) dag op Urk

image

Wat een bijzondere (warme) dag op Urk

Recordopbrengst Family Fair 2023

Een dag van ontmoeting en gezelligheid. Zo kan de Family Fair 2023 worden genoemd. Hem alleen de eer.”

Ondanks de hoge temperatuur kwamen weer vele bezoekers naar het Wilhelminapark. De opbrengst van € 66.001,91 overtrof alle verwachtingen.

 

Janneke Galvão-Hulst, die zaterdag zelf aanwezig was, toonde zich blij verwonderd over de hoge opbrengst. “De Heere zorgt! Ik ben er stil van. Elk jaar opnieuw blijkt een hartelijk meeleven en betrokkenheid. Het werk in Rio mag doorgaan en het zaad van het Evangelie gestrooid. De Heere is getrouw. Laten we in Hem eindigen.”

 

Er was zaterdag sprake van een gezellige en ontspannen sfeer in het Wilhelminapark. De Family Fair was ruimer van opzet dan voorgaande jaren. Hierdoor konden de vele bezoekers zich meer verspreiden.

De weersomstandigheden hadden geen invloed op de uiteindelijke opbrengst.  Albert de Borst, voorzitter van het plaatselijk comité, prijst de inzet van alle betrokkenen en de steun van de sponsors, de vele vrijwilligers, de standhouders en de bezoekers. “Voor alles gaat onze dank echter uit naar Hem, Die de harten heeft geneigd en Die ons zulk mooi weer gaf.

VERDER LEZEN

Meer over ons

Klik hier om de laatste nieuwsbrief te lezen.